Over Arpa Construct | Arpa Construct

Over Arpa Construct

Arpa Construct is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in verbouwingen en renovaties. Het werd opgericht in 2012 door Stefaan Fraeye, tot op vandaag nog altijd de enige zaakvoerder. We zijn een kleinschalige organisatie en kunnen zo nauwgezet zelf waken over de kwaliteit en het verloop van de werken, altijd tegen scherpe prijzen.

Kleinschalig maar veelzijdig in renovatiewerken

Kleinschalig betekent niet dat we niet veelzijdig zijn. Voor verbouwingen en renovaties nemen we een uiterst brede waaier aan taken aan, zoals metselwerken, betonnering, gyprocwerken, aanleggen van terrassen en opritten, plaatsen van hout- en staalconstructies, ...

Verbouwen en renoveren doen we samen met de klant

Verbouwen in vertrouwen, dat is onze slogan. En dat vertrouwen verdienen we door dag na dag te streven naar kwaliteit. Daarnaast zweren we bij orde en netheid op de werf tot aan de oplevering. Alleen al uit respect voor de klant, en ook omdat het veel werkbaarder is. We houden ook van transparantie: verbouwen doen we samen met de klant. Voor, tijdens en na de werken blijven we luisteren naar je wensen. Samen tasten we af wat mogelijk is binnen het budget. Vervolgens voeren we je wensen tot in de puntjes uit, met ons gedreven, professionele en flexibele team.


Erkend aannemer

Arpa Construct is erkend aannemer voor:  

 • rioleringswerken
  We sluiten je pand of woning correct aan op het openbare rioleringsnet, volgens de algemeen geldende voorschriften in je buurt. 

 • ruwbouw (algemeen aannemer)
  We leggen de basis van je bouwproject, van fundering, muren en vloeren tot dak, volgens de regels van de kunst.

 • droogbouw (isoleren en gyprocwerken)
  We werken al je plafonds, muren en wanden af, inclusief de isolatie, pleisterwerken en eventuele akoestische ingrepen.

 • schrijnwerk
  We leveren ruw schrijnwerk of schrijnwerk op maat om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten.

 • tegelwerken (vloeren, wandtegels en terrassen)
  We geven net die uitstraling aan je vloeren, wanden of terras die jij wilt. Correct gelegd, in de materialen van jouw keuze.

Onze realisaties

Laat je alvast inspireren door onze realisaties!

Realisaties bekijken